31 август 2008

Звездите ми го говорят

През последната година и половина, поради професионални ангажименти или откровена фенщина, съм бил на почти всички големи концерти в София и на още няколко участия извън столицата. Снощи обаче един истински голям артист ни показа какво е да си звезда.
Само няколко часа след като срутването на сцената на Какао бийч в Слънчев бряг почти не уби Елица Тодорова, диджей №3 в света ATB отказа да свири на частното парти на Еврофутбол и постави ултиматум на организаторите да поканят 150-ната фенове на плажа вътре в основната сграда на Какао. Така Андре, за разлика от повечето свои колеги от музикалната сцена (най-вече рокаджии, по мои изчисления), показа абсолютно уважение към своите почитатели и показа на родните мутри, че обикновено не е нормално да ходиш на място, когато дори не си чувал преди това за съответния изпълнител. Снимаме си партито от 2 метра - никаква музика докато камерите не бъдат разкарани от мястото, предназначена за истинските фенове.


Ти си пич, Андре. Истински пример за звезда. А, за малко да забравя: АТВ започна "като руския цар" - с най-известното си комерсиални среди парче - Ecstasy. E, така се прави.

А кое беше най-якото в цялата минипочивка - да бъдеш с правилните хора на правилното място. И да споделиш. Priceless!

Още инфо и снимки скоро при Генади.
За Александър Кръстев

Създател на сайта за книги и четене "Аз чета" и PR консултант в PRoPR Агенция. Член на Настоятелството на Читалище.то, преподавател по LinkedIn в НБУ и носител на званието "Рицар на книгата".

Може би ще харесаш и:

0 коменара:

Публикуване на коментар