05 април 2006

05.04.2006г. Един прекрасен ден

05.04.2006г. Един прекрасен ден. И х4о е доволен от себе си. Три ключови събития. Тройна положителна самооценка. Е, има и известна доза самокритичност, но който ме познава, знае, че не си падам особено по второто.
05.04.2006г. Един прекрасен ден. И х4о е доволен от себе си. Три ключови събития.
1. Интервю - втори етап от конкурса за попълване на студентската квота на КСБВУ.
Да си призная, справих се малко над очакванията си. Дано и комисията по оценяването е решила същото (Мони, благодаря ти за ловирането, помогна ми много. Respect!!!). За резултати предполагам, че ще пусна нов пост ;)
2. Среща СС-СГО-СКГТ -> Студентските съвети на висшите училища на района на София - Столична голяма община и район Студентски - Софийска компания за градски транспортНямам какво особено да коментирам. Този път ще благодаря на любимия ни кмет, че предпочете да играе тенис (неофициално инфо, разбира се), вместо да ни помогне да си решим проблемите.
А голямата новина от тази среща май е, че засега увеличение на студентските карти няма да има. Не се знае обаче докога.
3. Среща между преподаватели и студенти от ФЖМК за обсъждне на проблемите около обучението във Ф-то (Ф=факултет, съжалявам, ако още не сте ми свикнали, но ще ви се наложи ;)
Пак започвам с благодарности: благодаря на доц. д-р Теодора Петрова за това, че единствена се ангажира с конктерна дейност по нашите проблеми. Благодаря на Иван Михалев, че дойде да ни подкрепи, и му се извинявам за това, че за пореден път му се наложи да се сблъска с "приятните" преподаватели във Ф-то, заради нас.(И на него Respect!!!). Благодаря и на доц. Весела Табакова,че ме остави да се изкажа цели два, повтарям ДВА пъти...


Надявам, се че "05.04.2006г - Един прекрасен ден." ще бъде от полза на много хора, всички таргет групи на трите институции, с които се сблъсках днес лично. е се опитам да помагам...

Love,х4о

P.S. Така се подписвам много рядко, така че...
За Александър Кръстев

Създател на сайта за книги и четене "Аз чета" и PR консултант в PRoPR Агенция. Член на Настоятелството на Читалище.то, преподавател по LinkedIn в НБУ и носител на званието "Рицар на книгата".

Може би ще харесаш и:

0 коменара:

Публикуване на коментар