07 март 2006

"Life Academy" или "Как да станем известни"

Днес от 19.30 се проведе промоцията на новото предаване на Вяра от "Star Academy" - "ВЯРА сред звездите", което ще се излъчва по Хит ТВ от тази седмица.
Своеобразната церемония се състоя в клуб "Шато" в присъствието на голяма част от българския музикален елит. Гости на младата водеща бяха колегите й от reality show-то Жорж, Дани и Мариела (Надявам се фактът, че са все още заедно (както и Дидо и Виктория), не е просто PR-хватка. Иначе би било жалко!!!) с Явор от Gravity Co.(тяхното сепаре го кръстих "The Star Academy Lounge"), както и Бони, Маца и Даяна от Съни мюзик(!!!).
За медийното отразяване на събитието се погрижиха екипи от ВеселинаТВ, "Жълтини" по Канал 3, пратеници на TeenagerLove и alexanderkrastev.blogspot.com ;)
"Предаването не е забавно, а биографично", каза младата водеща и изгряващ музикален талант. "Гостите сами ще разказват за смешни случки от техни живи изпълнения."
Автор и сценарист е Бойка Трифонова, а Вяра сама отговаря за подбора на гостите.
На промо-партито бяха показани отпаднали при монтажа кадри от първите пет интервюта с Б.Т.Р., Устата, Софи Маринова, Хилда Казасян и Дони.
Специално за alexanderkrastev.blogspot.com Вяра разкри, че съвсем скоро продстои да издаде нова песен и да снима клип към нея.
За Александър Кръстев

Създател на сайта за книги и четене "Аз чета" и PR консултант в PRoPR Агенция. Член на Настоятелството на Читалище.то, преподавател по LinkedIn в НБУ и носител на званието "Рицар на книгата".

Може би ще харесаш и:

0 коменара:

Публикуване на коментар